Removed an incorrectly placed comma in the .info files of the starterkits. Thanks...
authorSebastian Siemssen
Mon, 9 May 2011 21:20:28 +0000 (23:20 +0200)
committerSebastian Siemssen
Mon, 9 May 2011 21:20:28 +0000 (23:20 +0200)
starterkits/alpha-xhtml/starterkit_alpha_xhtml.info
starterkits/omega-html5/starterkit_omega_html5.info
starterkits/omega-xhtml/starterkit_omega_xhtml.info

index 0251cb3..055f0f0 100644 (file)
@@ -40,7 +40,7 @@ css[styles.css][options][weight] = 10
 ; DEFAULT THEME SETTINGS
 
 settings[alpha_grid] = 'alpha_default'
-settings[alpha_primary_alpha_default] = 'normal',
+settings[alpha_primary_alpha_default] = 'normal'
 settings[alpha_responsive] = '1'
 settings[alpha_layouts_alpha_fluid_normal_responsive] = '0'
 settings[alpha_layouts_alpha_fluid_normal_media] = 'all'
index fd0b0cd..7825618 100644 (file)
@@ -63,7 +63,7 @@ css[styles.css][options][weight] = 10
 ; THEME SETTINGS (DEFAULTS)
 
 settings[alpha_grid] = 'alpha_default'
-settings[alpha_primary_alpha_default] = 'normal',
+settings[alpha_primary_alpha_default] = 'normal'
 settings[alpha_responsive] = '1'
 settings[alpha_layouts_alpha_fluid_normal_responsive] = '0'
 settings[alpha_layouts_alpha_fluid_normal_media] = 'all'
index aee904e..0b8c19a 100644 (file)
@@ -63,7 +63,7 @@ css[styles.css][options][weight] = 10
 ; THEME SETTINGS (DEFAULTS)
 
 settings[alpha_grid] = 'alpha_default'
-settings[alpha_primary_alpha_default] = 'normal',
+settings[alpha_primary_alpha_default] = 'normal'
 settings[alpha_responsive] = '1'
 settings[alpha_layouts_alpha_fluid_normal_responsive] = '0'
 settings[alpha_layouts_alpha_fluid_normal_media] = 'all'